Energetikai tanúsítvány Kecskemét

Energetikai tanúsítványok kiállítását vállaljuk Kecskeméten és térségében

Így zajlik az elkészítés AJÁNLATUNK

Energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány egy minősítéssel értékeli az épület energiafogyasztását. A dokumentum kötelező az adásvételi szerződés megkötéséhez, az elkészíttetés az eladó feladata. Az előíró rendelet ugyanakkor felsorol bizonyos kivételeket, amikor nem kötelező rendelkezni vele. Az energetikai tanúsítvány öt évig érvényes, ennyi ideig használható fel.

Az energetikai tanúsítvány az ingatlant minősíti a műszaki adottságok alapján. Tartalmazza az energetikai osztályt illetve számos műszaki információt, amelyek az energiafogyasztással kapcsolatosak, például épületszerkezetek (nyílászárók, falak, födémek) tulajdonságai, hőtermelő berendezések (kazán, konvektor, vízmelegítő) hatásfoka, a hűtéshez-fűtéshez felhasznált energiahordozók. A tanúsítás elsődleges célja a vevők tájékoztatása.

Energetikai tanúsítványok és minősítések Kecskeméti lakásokra és ingatlanokra

Nézze meg kecskeméti árajánlatunkat!

Társasházi lakásra
0-90 m² között
22 000  Ft
Családi házra
0-90 m² között
26 000  Ft

Hiteles dokumentumot kap

Eladáshoz, bérbeadáshoz, használatbavételhez, vagy egyéb célra is felhasználható hiteles energetikai tanúsítványt állítunk ki, amely a hatályos jogszabályoknak megfelelően elkészített, Országos Építésügyi Nyilvántartásba feltöltött dokumentum. Az energiatanúsítványt csak jogosultsággal rendelkező mérnöknek van lehetősége kiadni, az előírt kamarai vizsga teljesítését követően.

Garantáljuk, hogy az általunk készített energetikai tanúsítványok hitelesek, az előírt szakmai tartalommal készülnek. Mérnöki vállalkozásunk megfelelő szakmai tapasztalattal és jogosultsággal rendelkezik bármilyen épületenergetikai feladat megoldásához. A hitelességet az ún. HET szám garantálja, ezt a számot a kormányzati adatbázis generálja a dokumentumhoz.

Kecskeméten és körzetében

Az energetikai tanúsítást Kecskeméten és 50 km-es körzetében végezzük. Megrendeléseink legnagyobb része társasházi lakás és családi ház, de szakmailag felkészülten várjuk kereskedelmi, ipari ingatlanok tanúsítását is. Fix árlistánk Kecskeméten van, de folyamatosan dolgozunk a közeli településeken is, várjuk ajánlatkérését a teljes térségből!